Een reactie plaatsen

Advies om parels te dragen om te werken

Parels zijn tegenwoordig erg terug in de mode. Als gevolg hiervan zult u merken dat de regels over wanneer en hoe ze moeten worden gedragen zijn veranderd. Ben je niet langer beperkt tot het dragen ervan bij die speciale gelegenheid? Je kunt parels dragen wanneer je maar wilt.

Hun eenvoudige maar elegante uiterlijk maakt ze een prachtig accessoire voor elke outfit die je draagt. Of het nu gaat om een ​​lunch met je vrienden, om te werken of een avondje uit met je partner.

Wanneer ze op de juiste manier worden gedragen, kunnen ze u helpen er verfijnder en eleganter uit te zien, maar toch modieus. In sommige opzichten zouden sommige vrouwen beweren dat het dragen van parels beter is dan diamanten. Ze zijn zoveel ingetogener en voegen een vleugje elegantie toe aan elke outfit zonder de aandacht op zichzelf te vestigen.

Als je gaat kijken naar het dragen van parels als je naar je werk gaat, zijn er bepaalde regels waarmee je rekening moet houden. Hieronder geven we wat advies dat je misschien nuttig vindt om parels te dragen als je naar je werk gaat.

Omdat je te allen tijde een professionele uitstraling wilt behouden op het werk, moet je alleen kiezen voor eenvoudige, ingetogen stukken. Het is het beste als je vasthoudt aan het dragen van slechts één streng parels, omdat dit een vleugje verfijning toevoegt aan je complete outfit.

Het is ook het beste als u slechts één pareljuweel per keer draagt. Dus als je een paar pareloorringen gaat dragen, vermijd dan ook een parelketting of armband. Vergeet niet dat u niet alleen uw collega’s, maar ook uw klanten wilt concentreren op uw werk in plaats van op wat u draagt.

Als u van plan bent een ketting te dragen die is samengesteld uit parels, vermijd dan parels die te lang zijn. Om er slim en professioneel uit te blijven zien, moet je geen parelketting dragen die langs je buste valt.

Natuurlijk zijn er in plaats van het dragen van een lange parelketting op een conventionele manier andere manieren om dergelijke stukken in je werkoutfits op te nemen. Neem een ​​lange parelsnoer en draag als een armband. Wikkel de draad eenvoudig meerdere keren om je pols. Probeer te voorkomen dat de armband te los om je pols zit, anders zul je merken dat hij tijdens het werken afleidt.

Als het gaat om het weer dragen van oorbellen, is het het beste om dingen zo eenvoudig mogelijk te houden.

Voor een echt verfijnde look, moet je ervoor kiezen om alleen een paar oorknopjes met parel te dragen. Ja, gewone witte pareloorknopjes vergelijkbaar met die gedragen door beroemdheden zoals Angelina Jolie, Audrey Hepburn en wijlen prinses Diana zien er prachtig uit. Maar waarom neem je het niet een stapje hoger en ga je voor een paar waar ze in plaats daarvan lavendel, roos of zilveren parels hebben gebruikt.

Natuurlijk hoeven ze niet duidelijk te zijn, wat versiering rond de parels is volkomen acceptabel. Maar door ze klein te houden, helpt u ervoor te zorgen dat mensen zich blijven concentreren op het werk dat u doet in plaats van op hoe u eruit ziet.

Hoewel de meeste vrouwen zouden zeggen vasthouden aan het dragen van bijvoorbeeld sieraden met witte of crèmekleurige parels, kun je wat meer zijn als je wilt. Er zijn nu een aantal prachtige stukken gemaakt waar het gebruik van gekleurde zoetwaterparels de voorkeur heeft. Het mooie van dergelijke stukken is dat ze een nieuwe dimensie kunnen toevoegen aan de outfit die je draagt, maar toch ook dat vleugje elegantie toevoegen.

Als je echt een statement wilt maken als het gaat om parels, is het dragen van een stuk gemaakt met zwarte Tahitiaanse parels iets dat het overwegen waard is. Zulke stukken zien er echt prachtig uit wanneer ze worden gedragen met een frisse witte blouse en een slimme rok of broekpak. Het dragen van dergelijke sieraden met een broek helpt eigenlijk om een ​​meer vrouwelijke look te creëren voor elke zakelijke outfit.

Zoals je kunt zien als het gaat om het dragen van parels op kantoor, zijn er geen echte beperkingen op hoe ze moeten worden gedragen. Wat echt belangrijk is, is dat je parelsieraden draagt ​​die een aanvulling vormen op de rest van je outfit. Ook draag je stukken die anderen om je heen niet afleiden en toch een vleugje elegantie en verfijning toevoegen aan de outfit die je die dag op kantoor draagt.

Hallo, ik ben Heather Stansfield en ik ben al jaren een fervent aanhanger van mode en heb gezien hoeveel sieraden bij elke outfit heel belangrijk zijn geworden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *