Een reactie plaatsen

Dames rokken – wat is het beste voor u?

Dames rokken zijn een stijlvol, vrouwelijk en veelzijdige kledingstukken. In de zomer zijn ze comfortabel en koel en in de winter kan worden gedragen met panty’s voor een elegante maar gezellig outfit. Rokken kan goed werken voor slimme werkkleding, gelegenheid outfits, avondkleding en casual afhankelijk van de rok die u kiest. Ze kunnen gemakkelijk worden gecombineerd met blouses voor vrouwen voor een klassieke look die nooit uit de mode raakt. De sleutel tot het ziet er goed uit in rokjes is het vinden van het juiste type om uw lichaamsvorm aan te passen. Lengte en stijl zijn erg belangrijk en als je eenmaal een stijl en lengte die er geweldig uit op je kijkt, kunt u ze kopen in een verscheidenheid van kleuren en stoffen voor verschillende gelegenheden. Hier zijn enkele van de meest populaire stijlen van dames rokken en hoe ze te dragen.

Potlood of rechte rok
Potlood of rechte rok

Een potlood of rechte rok is het ultieme in chique voor werkkleding. Ze ziet er geweldig uit in combinatie met blouses voor vrouwen en ook ziet er geweldig uit, als onderdeel van een pak. Rechte rokken kan ook geweldig uitzien als onderdeel van een partij of casual outfit als gemaakt van een geschikte stof. De rechte rok doet een groot werk van de nadruk op een bochtige vrouwelijke figuur, ze zien er fantastisch uit op vrouwen met een zandloper figuur toen samen met een ingerichte top. Dames met grotere heupen en bovenbenen moeten deze stijl van de rok te vermijden omdat het de aandacht te vestigen op het bredere deel van hun lichaam.

A-lijn rok
A-lijn rok

Een een lijn rok fakkels voorzichtig uit vanaf de taille in een A vorm. Het is veruit de meest vleiende type rokken voor peervormige dames als het scheert over de heupen en dijen vermommen hen en balanceren ze uit met zijn brede zoom. De beste lengte voor een A-lijn rok is ongeveer knie lengte, als het te lang is deze stijl van de rok verkeerd uitzien als gevolg van de brede zoom.
Volledig of uitlopende rok

Volledig of uitlopende rok

Volledige of uitlopende rokken kunnen zijn die met plooien in de taille of de cirkel rokken die weinig of geen bulk rond de taille hebben. Beide hebben hetzelfde effect van het creëren van een rok die fakkels naar buiten toe, maar hoe vol de rok looks zal ook worden beïnvloed door het soort stof en hoeveel het gordijnen. Een stijvere rok of een met een petticoat zal de ruimste en meest geschikt voor de gelegenheid slijtage. Een zachtere meer vloeiende stof zal naar beneden inleveren minder volumous plooien. In het algemeen voor iedereen die wil kijken slanker een cirkel rok zal meer flatterend als het niet bulk toevoegen. Voor slanker dames die willen wat vorm toe te voegen, zal een rok met plooien ziet er geweldig uit. Volledige of uitlopende rokken kijken meestal het beste op langere dames als de volheid van de rok kan over de macht die met een klein frame. Ze zijn ook een geweldige manier in evenwicht uit een grotere buste.

Uitlopende rok zoom
Uitlopende rok zoom

De uitlopende rok zoom is niet zo populair als de andere stijlen van de rok beschreven, maar werkt ook prachtig voor werk of avondkleding. Het is een beetje als een rechte rok, met een sectie op de bodem die uit fakkels naar de zoom. Deze stijl werkt ook goed voor het balanceren uit grotere heupen en kijkt groot op dames met een peervormig figuur.

Save

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *