Een reactie plaatsen

Bikini stijlen voor de zomer

De moderne bikini werd voor het eerst gezien op de Franse stranden in de zomer van 1947, na de uitvinding in het voorgaande jaar in Frankrijk. Het werd vernoemd naar de “Bikini Atol”, de thuisbasis van vele nucleaire explosies in de Stille Oceaan. Slechts een paar weken na de eendelig badpak “Atome” werd aangekondigd als “de kleinste badkleding in de wereld” deze nieuwe stijl van badmode werd gezegd om “splitsing van de Atome” en dus de twee stuk badmode gevoel dat was de bikini was geboren.

BikiniHoewel het normaal wordt gecrediteerd als zijnde uitgevonden in 1947, heeft twee-delige badmode opgenomen in de geschiedenis al in de vierde eeuw en werd regelmatig gebruikt door Romeinse vrouwen. Maar het is in de afgelopen zestig jaar, waar de bikini synoniem met het strand is geworden.

In de afgelopen zestig jaar bikini’s zijn gevorderd van het aanbieden van volledige dekking voor de huidige minimale stijlen die nauwelijks iets te dekken. Er zijn drie belangrijke soorten bikini die vooral worden bepaald door hoeveel materiaal waarvan ze gemaakt zijn en dus hoeveel dekking ze veroorloven de drager.

De traditionele bikini biedt over het algemeen volledige onderkant dekking aan de achterzijde en omsluit de borsten. Braziliaanse bikini’s verliest een deel van dit materiaal in de bikini korte creëren laagbouw bodems en meer mager dekking van de borst. Inname van dit materiaal snijden oefening tot het uiterste is de micro bikini (of Microkini).

De Microkini maakt gebruik van de kleinste van materiaal (tot op de goede zeden wetten te houden) en nauwelijks biedt geen dekking at all. De meest extreme stijlen hebben alleen een string aan de achterzijde en een kleine driehoek van materiaal aan de voorzijde. De bikini tops ga zo klein nauwelijks betrekking hebben op de tepels. Maar zoals de meeste mensen nooit zullen deze dragen zullen we ons concentreren op de traditionele bikini vormen en stijlen.

BikiniWelke stijl u kiest zal grotendeels afhangen van je lichaam als bepaalde stijlen zijn ontworpen voor grotere soorten lichaam dan anderen. Carrosserievarianten, voor bikini’s, kunnen in het algemeen worden opgesplitst in drie of vier categorieën en worden gedefinieerd door het grootste deel van je lichaam.

Driehoek bikini’s zijn een van de meest voorkomende stijlen van bikini en ze werken het beste wanneer je borsten zijn niet echt groter dan een D-cup. Ze bestaan uit twee driehoekige stroken materiaal (één per borst) die direct verbonden zijn of bij elkaar gehouden door dunne stukken materiaal of strings. Driehoek stijlen het beste werken met kleinere borsten zij de vereiste grotere borsten ondersteunen.

Halter nek bikini’s aan de andere kant zijn beter geschikt voor vrouwen met grotere kisten. Als uw BH maat is een C cup, of hoger, dan is deze stijl zal zeker beter uitzien op u en bieden de broodnodige ondersteuning. Ze hebben over het algemeen breder bandjes die de spaghetti stijl bandjes van driehoek bikini’s en nergens zal graven in je schouders in de buurt van zo veel.

Bandeau bikini’s stijl verschillen van zowel de driehoek en halster nek stijlen, omdat de top is gemaakt uit één stuk materiaal en dekt uw borsten als een band. In feite is dit hoe de naam is afgeleid.

Vanwege het gewicht van je borsten worden ondersteund door de band van materiaal, bandeau bikini’s worden geleverd met twee dunne bandjes, één asymmetrische riem of normaal zonder schouderbandjes at all. Deze stijl van bikini beste werkt voor kleinere kisten vanwege het ontbreken van schouderbanden betekent grotere borsten verschijnt te zakken.

Als je een beetje extra hulp met uw bikini nodig hebt, kijk dan voor beugel bikini tops omdat deze vorm toe te voegen aan je borsten. Als u hulp met je decollete willen kijk dan voor opgevulde bikini’s of plunge bikini’s, omdat deze je borsten een lift geven en trekken hen dichter bij elkaar om een grotere splitsing te maken dan zou je met de traditionele driehoek stijlen.

Bikini’s worden voornamelijk verkocht als scheidt, zodat u kunt ofwel match of meng je bikini broek om uw bikini top. Dit maakt het kiezen van je op zoek naar het strand makkelijker als je kunt gaan voor een andere stijl van de broek, of een groter formaat als dat nodig is, dan de bikini top.

Als u topzwaar bent kijk dan voor een gewone bikini top en ga voor een gedetailleerde bikini broek voor het oog uit de buurt van je borst trekken. Omgekeerd, als je onderste helft groter is ten opzichte van uw bovenste helft blijf dan kiezen voor een gewone broek en een gedetailleerde bikini top.

Detaillering zoals ringen, bogen en tie-ups werken goed om de ogen gericht op uw beste eigenschappen en weg uit die je het minst leuk. Als je echt niet van je onderste helft dan kun je gaan voor een bikini broek die wordt omzoomd. Een kleine plint effect wordt toegevoegd die zowel mooi en goed in te verbergen van je kont.

Om de benen te verlengen, op zoek naar high-cut bikini broekje of het creëren van een maatje meer silhouet hipster slip goed werken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *